Post Type Archives: Reviews

3.1 / 5
TOTAL SCORE

0.5 / 5
TOTAL SCORE

Slantar är för dig som får oväntade utgifter, har betalingsanmärking och saknar en hög inkomst.

0.5 / 5
TOTAL SCORE

Monara erbjuder dig att enkelt och snabbt att söka ett lån för oväntade utgifter. Du får pengarna inom 5 minuter om du har bankkonto hos Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB eller Danske Bank.

0.5 / 5
TOTAL SCORE

Snabbfinans erbjuder dig snabba lån mellan 1000kr upp till 25000kr som betalas ut direkt om du har bankkonto hos SEB, Handelsbanken, Swedbank eller Nordea.

0.5 / 5
TOTAL SCORE

Ferratum erbjuder små lån eller smslån och passar perfekt för dig som har fått oväntade utgifter.

0.5 / 5
TOTAL SCORE

Fairlo är en finansiell tjänst som grundades år 2016 med målet att erbjuda lån till privatpersoner. Företagets namn syftar på engelskans “fair”, vilket betyder rättvist. Det beskriver grundarnas vision väldigt bra. De vill att alla ska ha tillgång till en rättvis finansiell tjänst. Där låntagaren också skulle få en rättmätig plats i den ekonomiska strukturen. Tjänsten riktar sig främst mot frilansare och andra människor vars livsstil inte riktigt passar in i bankernas “vanliga” profil.

3.9 / 5
TOTAL SCORE

Advisa är en välkänd låneförmedlare som du säkert lagt märke till runt om i landet i olika annonser. Advisa har ett väldigt bra omdöme och samarbetar med över 30 olika långivare. Hos de kan man skicka in en ansökan och få flera låneerbjudanden på bara en kreditupplysning hos UC. Om du vill hitta ett privatlån, omstartslån eller samla gamla och dyra krediter eller lån, så är Advisa därför ett riktigt bra alternativ.